Spoor grote criminelen op met Lego® City Undercover op je Nintendo Switch

Lego® City Undercover is beschikbaar voor de Nintendo Switch!

Lego® City Undercover is sinds begin 2017 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Het biedt een realistisch avontuur waarbij je, in de rol van agent, criminelen moet ‘vangen’. Bedenk daarom je eigen strategie om succesvol te zijn in wat je doet en laat de criminelenjacht maar beginnen! Lees snel verder voor meer informatie en download het op jouw geheugenkaart.


Ben je ook benieuwd naar een game waarbij je de strijd aan gaat als Mario zijnde? Dan verwijs ik je ook graag door naar een andere tekst!

Nintendo Switch – Hoe kun jij de crimineel opsporen in Lego® City Undercover?

De agent met de crimineel van Lego® City Undercover op de Nintendo Switch.

In Lego® City Undercover duik jij in de rol van een echte agent, genaamd Chase McCain, om de grote crimineel Rex Fury op te sporen en vervolgens staande te houden. Op deze manier kun jij de rust terug laten keren na een lange misdaadgolf in de stad. Het is aan jou op welke manier de agent undercover zal gaan, heb jij het meeste vertrouwen wanneer de agent als brandweerman undercover gaat? Of als bouwvakker? Of ook als een crimineel? Jij bepaalt het helemaal zelf! Ook is er een spelstand voor de Nintendo Switch waarbij je met 2 spelers de strijd kunt aan gaan om de crimineel op te pakken.

Nintendo Switch – De wereld van Lego® City Undercover

De wereld van Lego® City Undercover bevat veel uitdagingen en veel avontuur, een super spel dus om te downloaden op jouw Nintendo Switch geheugenkaart.

In de wereld van Lego® City Undercover zal je door de gehele metropool van Lego City reizen. Deze wereldstad bestaat uit meer dan 20 verschillende wijken waarin sprake is van veel actie. Zo kom je onder andere allerlei drukke straten, autodieven, voertuigen en nog veel meer tegen. Tijdens de verkenning kun je ook nog voorwerpen tegenkomen, deze moet je allemaal verzamelen. Ook rijden er diverse andere voertuigen door de straten van deze wereldstad, hierbij kun je denken aan snelle sportwagens, luchtvaartuigen en motoren. Deze kun je allen gebruiken om jezelf van de ene naar de andere plek te te verplaatsen.

De personages die je tegenkomt in jeavontuur met Lego® City Undercover kunnen zelfs praten, deze stemmen zijn reeds ingesproken wat voor veel duidelijkheid zorgt in de game op de Nintendo Switch, je gaat namelijk stemmen herkennen die bij bepaalde personages horen.

Nintendo Switch geheugenkaart – Hoe kun je beginnen met het spelen van Lego® City Undercover?

Een personage dat staat in de bergen van Lego® City Undercover. Met een Nintendo Switch geheugenkaart waarop de game te downloaden is.

Lego® City Undercover neemt iets minder dan 9 GB in beslag. Dit houdt in dat bij het downloaden van deze game al één derde deel van het systeemgeheugen van de Nintendo Switch in beslag wordt genomen. Dit is natuurlijk ontzettend jammer, vooral wanneer je meerdere games wilt blijven spelen. Om dit probleem voor te zijn heb ik zelf een Nintendo Switch geheugenkaart aangeschaft. Hierdoor kan ik al mijn games blijven spelen en nieuwe games downloaden. De Nintendo Switch geheugenkaart biedt dus zeer veel voordelen en is, op het moment van schrijven van mijn blog, beschikbaar in 64GB, 128GB, 256GB en 512GB. Dit zal komende tijd natuurlijk veranderen, ik verwacht dat zelfs hogere capaciteiten beschikbaar zullen komen.

Nintendo Switch geheugenkaart – Productspecificaties

SpelmodusSingleplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees
PEGI Leeftijd7 jaar
OntwikkelaarTT Games
Releasedatum5 april 2017
SysteemNintendo Switch
GenreOpsporing, avontuur, actie
Grootte spel8,91 GB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.