Blijf in beweging met Nintendo Switch Sports op jouw micro SD kaart!

Met Nintendo Switch Sports op jouw micro SD kaart kun je nu altijd en overal bewegen.

Nintendo heeft voor de Nintendo Switch onlangs een nieuw spel uitgebracht. Het gaat hierbij om Nintendo Switch Sports. Dit is ongetwijfeld een afgeleide van het welbekende Wii Sports van de oorspronkelijke Wii. Dit spel was destijds een groot succes en erg populair, dus was Nintendo er van overtuigd dat er ook een versie voor de Switch moest komen. Het concept is vanzelfsprekend in een nieuw jasje gestoken met graphics naar de huidige maatstaven. De versie van de Wii is overigens ook alweer 15 jaar oud. Deze zou niet veel ruimte in beslag nemen op je Nintendo Switch micro SD kaart. De Sports spellen van Nintendo gaan vooral om bewegingsbesturing. Dit maakte het ook zo’n groot succes. Het is in principe een verstandige manier van gamen omdat er veel beweging bij komt kijken. Met Nintendo Switch Sports kan je met de Joy-Con controllers deze bewegingen maken en deelnemen aan allerlei sporten.

Downloaden van Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports is gemakkelijk te installeren op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

Nintendo Switch Sports is verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Na aanschaf kan je het spel vervolgens daar downloaden. Het spel neemt een opslagruimte in van ruim 2 GB. Andere spellen van dit kaliber op het gebied van bekendheid nemen nog veel meer opslagruimte in. Standaard krijg je bij de normale Nintendo Switch slechts een opslagruimte van maximaal 32 GB. Daar zou je in theorie maar maximaal 15 á 16 spellen als bijvoorbeeld een Nintendo Switch Sports mee kunnen downloaden. Gelukkig is het geheugen van de Nintendo Switch uitbreidbaar met een geheugenkaart. De Switch beschikt namelijk over een micro SD kaartslot die micro SD kaarten ondersteunt tot maximaal 2 TB. Geheugenkaarten zijn momenteel beschikbaar tot en met 1 TB. Dit is natuurlijk al meer dan genoeg! Zo is er genoeg keuze voor elke gebruiker en kun je zorgeloos je favoriete games blijven spelen. Een uitstekende micro SD kaart bijvoorbeeld is de Samsung Pro Plus micro SD (versie 2021). Deze micro SD kaart heeft een leessnelheid tot 160 MB/s en een schrijfsnelheid tot 120 MB/s en is uitstekend geschikt voor de Nintendo Switch.

SysteemNintendo Switch
Releasedatum29 april 2022
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees
Benodigde opslagcapaciteit2,13 GB
LeeftijdsclassificatiePEGI 7

Gadgets om te gebruiken bij Nintendo Switch Sports

Er zijn een aantal gadgets voor Nintendo Switch Sports. Een goede micro SD kaart is hiervan een belangrijke.

Tijdens het spelen van Nintendo Switch Sports kan je gebruik maken van handige accessoires. Deze accessoires bieden extra speelplezier en gemak. De voornaamste accessoires zijn de micro SD kaart ondersteuning en de Joy-Con controllers. Als je hier diverse setjes van aanschaft dan zorgt dit voor mogelijkheden bij diverse games. Bijvoorbeeld bij de sport voetbal bij Switch Sports heb je beide Joy-Con controllers of een reguliere controller nodig om te spelen. Als je dit spel bijvoorbeeld met een vriend of familielid wilt spelen dan heb je in ieder geval al 2 setjes nodig. Een fijn extraatje is het feit dat Nintendo Switch Sports standaard geleverd wordt met een beenband. Daaraan kun je een Joy-Con controller vastmaken. Dit zorgt ervoor dat je een spel als voetbal of volleybal veel intenser kunt beleven.

Conclusie van Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports is een super leuke en actieve game. Het is zeker aan te raden om deze te downloaden op jouw micro SD kaart.

Nintendo Switch Sports is dus een veelzijdig en intensief spel voor de gamer die houdt van inspanning, sporten en gezelligheid. Je kunt zowel online als lokaal spelen, maar liefst 6 sporten spelen en op intuïtieve manier gebruik maken van handige accessoires om je speelervaring nog beter te maken. Daarnaast zorgt een goede geheugenkaart als een micro SD kaart van SanDisk, bijvoorbeeld de SanDisk Extreme micro SD geheugenkaart UHS-I U3 V30, voor meer dan genoeg opslagruimte om al je waardevolle gamebestanden snel en veilig op te kunnen slaan. Zo kan je zonder zorgen meerdere games als bijvoorbeeld Nintendo Switch Sports downloaden. Dit alles zorgt voor een divers pakket aan mogelijkheden voor iedereen die wil genieten van actief gamen op de Nintendo Switch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.