In 2022: The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 wordt uitgebracht in 2022 voor alle Nintendo Switch gamers. Bereid je goed voor zodat je meteen kunt spelen.

Na een groot succes met de eerste variant Breath of the Wild 1, dat werd uitgebracht met de Nintendo Switch zelf op 3 maart in 2017, heeft Nintendo ervoor gekozen om eindelijk een vervolg te ontwikkelen. Volgend jaar, in 2022 komt The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Het zal dezelfde opzet hebben als de eerste versie, maar dan met de allernieuwste mogelijkheden. Kun jij, net als vele andere liefhebbers van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, niet wachten op het moment dat het vervolg wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch? Voer dan nu alvast al enkele voorbereidingen uit en hou het nieuws van de lancering van deze nieuwe game in de gaten!

Wil je meer te weten komen over dit populaire spel waarbij je een mysterieuze wereld gaat verkennen? Lees dan ook het artikel over de eerste versie!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 – Het raadsel!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 bevat vele nieuwe mogelijkheden. Het blijft alleen wel een raadsel wat er gaat gebeuren in de nieuwe game op de Nintendo Switch.

Voor iedereen is het nog een raadsel wat er in de tweede versie van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 gaat gebeuren. Wordt er een hele nieuwe wereld ontworpen? Wordt de wereld van Hyrule verder uitgebreid? Wordt het wapenarsenaal uitgebreid? Niemand die het op dit moment nog weet. Maar 1 ding is zeker, het wordt een zeer uitdagende game met  oneindig veel mogelijkheden voor gamers op de Nintendo Switch. De eerste versie van The Legend of Zelda: Breath of the Wild was al een zeer groot succes met een goede verhaallijn, het vervolg hiervan zal dus minstens even goed moeten zijn.

Nintendo Switch geheugenkaart – Belangrijke voorbereidingen

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 kan in 2022 worden gedownload op jouw Nintendo Switch geheugenkaart.

Het spel wordt pas volgend jaar, in 2022, op de markt gebracht. Dit biedt jou de mogelijkheid om alvast een en ander voor te bereiden om, zodra het spel uit is, direct te kunnen beginnen met het spelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. De belangrijkste voorbereiding is op het gebied van opslagruimte. De eerste versie van deze game nam 14,7 GB in beslag, de tweede versie zal naar schatting ook van deze omvang zijn. Hierom is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden om problemen met opslag te voorkomen. Het product: Nintendo Switch geheugenkaart sluit hier goed op aan. Met een Nintendo Switch geheugenkaart kun jij ongestoord al jouw games spelen en updaten. Ook kun je de nieuwste games downloaden op dit type geheugenkaart.

Nintendo Switch geheugenkaart – Relevante specificaties

SpelmodusSingleplayer
Grootte SpelNog niet bekend
Beschikbare talenNog niet bekend
OntwikkelaarNintendo
Releasedatum2022
SysteemNintendo Switch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.