FIFA 23 Legacy Edition voor de Nintendo Switch micro SD kaart

FIFA 23 Legacy Edition komt uit in 2022. Een super leuke game voor op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

Voor de komende jaargang komt er weer een nieuwe editie van het populaire voetbalspel FIFA uit. Het gaat dit jaar om de FIFA 23 Legacy Edition. Deze editie zal uitkomen op 30 september 2022 en biedt de nieuwste clubs, selecties en tenues uit de beste voetbalcompetities ter wereld. Ook is er voor deze jaargang een toevoeging. Er komen namelijk nieuwe damesteams bij en een aantal gloednieuwe stadions. Ook is de visuele identiteit van FIFA bijgewerkt en ook is de grafische schil van de televisie-uitzendingen weer helemaal up-to-date. Kortom alles wat je gewend bent is nu nog beter verpakt. De FIFA 23 Legacy Edition kan je downloaden in de Nintendo eShop voor op de micro SD kaart. Deze versie neemt een opslagruimte in van maar liefst 14 GB. Het spel is dus erg belastend voor het interne geheugen van de Nintendo Switch. Dit bedraagt slechts maximaal 32 GB. Een geheugenkaart voor de Nintendo Switch is daarvoor de oplossing. De Nintendo Switch ondersteunt micro SD kaarten.

SpelFIFA 23
SysteemNintendo Switch
Releasedatum30 september 2022
LeeftijdsclassificatiePEGI 3
TalenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japan, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees
DownloadgrootteCirca 14 GB

Wil jij meer informatie over een andere game dat gericht is op sport? Lees dan gauw deze vlog!

Features van FIFA 23 Legacy Edition met een micro SD kaart

FIFA 23 Legacy Edition wordt beschikbaar voor de Nintendo Switch. Je kunt het dan downloaden voor op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

FIFA 23 Legacy Edition heeft meer dan genoeg inhoud. Je hebt namelijk meer dan genoeg speelstanden. Enkele voorbeelden van populaire spelstanden zijn Aftrap, Carrière, Toernooien en Online seizoenen en Vriendschappelijke wedstrijden. Daarnaast bevat FIFA 23 ook het welbekende FIFA Ultimate Team. In deze spelstand heb je onder andere Managertaken, Singleplayer, Online seizoenen en Squad Building Challenges. Het kan voorkomen dat het vereist is om een Nintendo Switch geheugenkaart te gebruiken om het spel daadwerkelijk te gaan downloaden. Voor de Nintendo Switch worden micro SD kaarten ondersteund. Een uitstekende micro SD kaart is de SanDisk micro SDXC Extreme voor Nintendo Switch. Deze micro SD kaart is razendsnel en biedt een opslagruimte tot maximaal 512 GB. Zo kan je al je favoriete games blijven spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de opslagruimte. Het downloaden van bijvoorbeeld FIFA 23 Legacy Edition is dan geen enkel probleem meer.

Downloaden van FIFA 23 Legacy Edition op je Nintendo Switch micro SD kaart

Met FIFA 23 Legacy Edition kun jij met de beste voetballers gamen op de Nintendo Switch. Zorg dat je de game download op jouw micro SD kaart.

Met de FIFA 23 Legacy Edition voor de Nintendo Switch en micro SD kaart geniet je wederom van een goed uitgedacht voetbalspel. Met talloze spelmodi en mogelijkheden kan de liefhebber van voetbalgames wederom weer goed uit de voeten. Elk jaar worden de graphics weer bijgewerkt zodat het spel altijd volledig bij de tijd zal zijn. Voor andere consoles is het nu ook mogelijk om aan ‘’cross-platform play’’ te doen zodat bijvoorbeeld een Playstation 5 speler tegen een Xbox Series X/S speler kan spelen. Vanwege zijn vereiste opslag van maar liefst 14 GB wordt het aangeraden om een geheugenkaart te gebruiken om daarop het spel te kunnen opslaan. Voor de Nintendo Switch wordt een micro SD kaart ondersteund en dus is een SanDisk micro SDXC Extreme voor Nintendo Switch uitstekend geschikt. Deze micro SD kaart is meer dan snel genoeg en biedt genoeg opslagruimte voor de grootste spellen zoals FIFA 23.

Spelen van FIFA 23 Legacy Edition op de Nintendo Switch

Met de Nintendo Switch en micro SD kaart kun jij FIFA 23 Legacy Edition spelen. De Nintendo Switch micro SD kaart is de beste geheugenkaart.

Je kunt FIFA 23 Legacy Edition op allerlei manieren spelen. Omdat het een voetbalspel is, is een Nintendo Switch Pro-controller wel vereist. Zo krijg je het bekende console gevoel tijdens het spelen. Deze controller heeft een klassieke vorm en werkt erg fijn tijdens het lang spelen in de tv-stijl of tafelstijl. Zo kan je op een fijne manier FIFA 23 spelen. Dit alles zorgt ervoor dat je als fanatieke gamer dit jaar wederom zult gaan genieten van een mooie FIFA jaargang, helemaal wanneer je gebruik maakt van een snelle Nintendo Switch geheugenkaart om al je gamebestanden op te slaan.

Zo kan je zorgeloos FIFA 23 Legacy Edition spelen als je een Nintendo Switch micro SD kaart gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.