Ontsnap uit de Onderwereld in Hades op de Nintendo Switch

Hades beschikbaar op de Nintendo Switch en direct te downloaden op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

Van de makers van knallers als Bastion en Transistor is de (Onder-)wereld van de Griekse mythologie tot leven gebracht in de nieuwe rogue-like dungeon crawler van Supergiant Games. Na groot succes op PC is de game nu ook beschikbaar op consoles en op je Nintendo Switch! Fan van rogue-like games? Wacht dan niet langer, download het spel dan op jouw Nintendo Switch geheugenkaart en ga het eindeloze gevecht aan! Maar wat heeft de Griekse Onderwereld allemaal voor je in petto in Hades voor Nintendo Switch?

Als je naast Hades ook een fan bent van een strijd tegen spelers over de gehele wereld in een Battle Royale, verwijs ik je ook graag naar een ander artikel!

Hades – De Griekse mythologie met een knipoog

Een hoofdstuk in Hades, veel avonturen te beleven op jouw Nintendo Switch. Ga de strijd aan.

In Hades voor Nintendo Switch speel je als Zagreus, de onsterfelijke prins van de Onderwereld en zoon van Hades en Persephone. Zagreus kan niet met zijn vader overweg en wil de wijde wereld intrekken, op zoek naar zijn moeder. Hades is hier niet van gediend en draagt al zijn onderdanen op om dit te voorkomen. Op zijn zoektocht naar de uitgang van de Onderwereld wordt Zagreus geholpen door alle Olympische goden zoals Zeus, Athena en Poseidon en zijn vrienden in de Onderwereld.
Na elke gefaalde ontsnappingspoging wordt hij sterker herboren uit de rivier de Styx, om uiteindelijk de reünie met zijn moeder te kunnen waarmaken. Niet alleen is het spel erg leuk en uitdagend, maar het verhaal is aangrijpend en gebaseerd op echte mythes uit de Griekse mythologie. Hades voor Nintendo Switch leert je met een knipoog een en ander over de Griekse mythologie.

Hades – Een gevecht dat nooit stopt

Een gevecht met de game Hades op jouw Nintendo Switch.

Elke mislukte ontsnappingspoging ontrafel je meer over de verhouding in deze grote disfunctionele familie in de Onderwereld. Met deze kennis, in combinatie met de hulp van de Olympische goden en de alom gevreesde wapens uit de Griekse mythologie word je telkens sterker om uiteindelijk de buitenwereld te bereiken. Naast de hulp van je goddelijke vrienden word je na elk gevecht permanent sterker, om zo steeds dichter bij de uitgang te komen. Je zult echter merken dat je niet de enige bent die zich aanpast: De Onderwereld past zich continu aan. Elk gevecht is anders, wat dit spel een unieke ervaring maakt op je Nintendo Switch en telkens voor een leuke uitdaging zorgt.

Hades – Een Olympisch legioen aan bondgenoten

Alle goden in Hades om de strijd aan te gaan op de Nintendo Switch.

Alle Olympische goden zijn je vriend op je Nintendo Switch in jouw zoektocht naar de waarheid, maar alleen wanneer het hen uitkomt. Dit maakt elke ontsnappingspoging zo uniek: Elke god heeft een andere tactiek om jou te helpen ontsnappen. Zo creëer je samen met hen sterke krachtencombinaties om je doel te kunnen bereiken. Soms zijn het krachtige vuistslagen, soms ben je dodelijk op lange afstand. Samen met je Olympische vrienden zul je de weg naar buiten vinden en zullen je vragen beantwoord worden.

Hades – De Onderwereld was nog nooit zo kleurrijk

De onderwereld van Hades op de Nintendo Switch.

Niet alleen zijn de karakters tot leven gebracht in het verhaal van het spel. Heel de Onderwereld is prachtig beeldgegeven en knalt kleurrijk uit het scherm van je Nintendo Switch. De flitsende effecten van je superkrachten en de vliegensvlugge gevechten zijn in een prachtige cartoon-stijl gecreëerd en geven je echt het gevoel dat je je in de Onderwereld bevindt.

Nintendo Switch micro SD kaart – Eindeloos plezier op je Nintendo Switch

Een micro SD kaart voor de Nintendo Switch gefabriceerd door SanDisk met 128 GB.

Hades voor Nintendo Switch brengt een unieke eindeloze ervaring naar je handheld die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Elke fan van rogue-like spellen zal vele uren plezier uit Hades kunnen halen. Naast de unieke speelervaring en de prachtige beeldvorming is het verhaal van dit spel erg aangrijpend. Zodra je begint met spelen, wil je niet meer stoppen! Echter komt er een belangrijk punt bij kijken, de game neemt namelijk 5.8 GB in beslag. Als je veel games speelt, kan dit dus voor problemen gaan zorgen op het gebied van opslag. Hierom is een Nintendo Switch micro SD kaart zeker aan te raden. Pak dus snel je Nintendo Switch micro SD kaart erbij en download Hades voor de Nintendo Switch!

Nintendo Switch micro SD kaart – Relevante specificaties

SpelmodusSingle-player
Grootte Spel5,8 GB
Beschikbare talenFrans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Russisch, Chinees, Portugees, Engels
OntwikkelaarSupergiant Games
Releasedatum17 september 2020
SysteemNintendo Switch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.