Nieuw: Just Dance 2021 op de Nintendo Switch

De nieuwe Just Dance 2021 voor op de Nintendo Switch. Slim om deze op te slaan op een Nintendo Switch Micro SD kaart.

Na een jaar wachten is de nieuwste versie van Just Dance uitgebracht, Just Dance 2021 door ontwikkelaar Ubisoft. Met 40 nieuwe tophits kun je er weer een jaar tegenaan om te dansen met je vrienden of familie! Geniet van alle soorten muziek en de nieuwste technieken met de nieuwste versie op jouw Nintendo Switch.

Om het optimale uit deze toffe game te halen, komt er wel meer bij kijken, bijvoorbeeld een Nintendo Switch geheugenkaart!

Wanneer je nog de vorige versie hebt, Just Dance 2020, verwijs ik je graag door naar een ander artikel.

Just Dance 2021

Just Dance 2021 op de Nintendo Switch. 3 vrienden samen aan het dansen. Handig om op te slaan op de Nintendo Switch Micro SD kaart.

Op 12 november in 2020 werd de nieuwste variant van Just Dance geïntroduceerd. De nummer 1 muziek game franchise heeft weer, met toevoeging van maar liefst 40 nieuwe hits, een nieuwe versie op de markt gebracht, Just Dance 2021. De muziek is erg divers en dus voor elke doelgroep zit er aansprekende muziek tussen. Met de nieuwste technieken in de game zit er weer een nieuwe twist aan. Net als met de vorige versie, Just Dance 2020, bevat het meerdere modussen:

  • Sweat-modus; Met deze modus wordt bewegen veel leuker! Verbeter je conditie met dansen en je krijgt aan het eind een overzicht van hoeveel calorieën je hebt verbrand. Zo raak je spelenderwijs of wel ‘dansenderwijs’ verslaafd aan sporten.
  • Coöp-modus; Wanneer je er met vrienden een feestje van wilt maken, kies je dit speltype. Dan maak je er er een wedstrijd van en leef je uit!
  • Kindvriendelijke modus; Er zijn 8 nieuwe kindvriendelijke nummers toegevoegd aan het assortiment op de Nintendo Switch van Just Dance 2021. Dit betekent overigens niet dat de andere 32 nummers kind-onvriendelijk zijn.
  • Multiplayer stand; In deze modus kun je er met maximaal 6 personen er een echt feestje van maken. Bijkomend voordeel van deze modus: je hebt geen extra accessoires nodig.

Just Dance 2021 biedt verder ook verbeterde aanbevelingssystemen. Hierbij wordt jouw content automatisch aangepast naar jouw dansvoorkeuren. Ook kun je automatisch opgestelde afspeellijsten kiezen om daarop te gaan dansen, deze zijn helemaal gepersonaliseerd naar jouw wensen. Door deze aanpassing kun je door blijven dansen.

Nieuwe Muziek

1 iemand speelt Just Dance 2021 op de Nintendo Switch. Dit spel is erg groot en is dus slim om op te slaan op een Nintendo Switch Micro SD kaart.

Just Dance 2021 bevat 40 gave nieuwe super hits zoals ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa, ‘Feel Special’ van TWICE, en ‘Señorita’ van Shawn Mendes & Camila Cabello. Dit grote aanbod bevat muziek voor iedere doelgroep en iedere smaak. Hierom kun je er zowel met je vrienden als met je familie een echt feest van maken!

Wanneer je zin hebt in een snelle danssessie zonder hierbij zelf energie te stoppen in het maken van een afspeellijst, kun je gebruik maken van de Quick Play-knop. Zodra er hierop wordt gedrukt, wordt er een willekeurige afspeellijst afgespeeld, op basis van jouw wensen.

Nintendo Switch micro SD kaart – Wat heb je nodig?

De SanDisk Nintendo Switch Micro SD kaart. Met een opslag capaciteit van 256 GB. Just Dance 2021 kan hier op worden geslagen.

Just Dance 2021 is een erg grote game, het neemt namelijk ruim 7 GB in beslag! Dit betekent dat er op je interne geheugen van je Nintendo Switch nog maar 25 GB beschikbaar is. Een Nintendo Switch micro SD kaart is hierbij de juiste oplossing om verdere opslag problemen voor te zijn. Hierop kun je al je games downloaden om alle games op één gezamenlijke plek te organiseren. De aanschaf van dit bijproduct is zeker aan te raden gezien de grootte van dit spel!

Nintendo Switch micro SD kaart – Productspecificaties

SpelmodusSingle- en multiplayer
Beschikbare talenJapans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees, Portugees en Engels
PEGI Leeftijd3 jaar
OntwikkelaarUbisoft
Releasedatum12 november 2020
SysteemNintendo Switch
GenreMusic, Party, Multiplayer
Grootte spel7.06 GB

Just Dance 2021 is dus de nieuwe variant van de versie uit 2020. Het bevat 40 nieuwe top hits en vele nieuwe technieken om er een nog beter feest van te maken! Het is door al deze mogelijkheden een groot spel geworden dat ruim 7 GB in beslag neemt, de aanschaf van een Nintendo Switch micro SD kaart is dus zeer van belang als je een fanatieke gamer bent en alles georganiseerd wilt hebben.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.