Pac Man 99 spelen op de Nintendo Switch

De Pac Man 99 beschikbaar op de Nintendo Switch. Avontuurlijk spel voor op jouw eigen Nintendo Switch geheugenkaart.

Pac Man 99, de nieuwste variant van de zeer bekende en klassieke game Pac Man, alleen dan met een geheel andere opzet! Het bevat een online modus waardoor je tegen de hele wereld kunt spelen. Sla deze uitdagende game dus op, op je eigen Nintendo Switch geheugenkaart!

Naast dit avontuurlijke spel, is het spel Just Dance 2021 een echte sfeermaker. Lees hier meer over in een ander artikel en probeer het uit!

Nintendo Switch geheugenkaart – Pac Man

De nieuwe Pac Man 99. Gebruiker zit is aan het spelen op de Nintendo Switch met geheugenkaart.

De game Pac Man 99 is gebaseerd op het welbekende Pac Man. Pac Man zelf bestaat al sinds 22 mei 1980 en heeft op 7 april 2021 deze nieuwe variant geïntroduceerd. In deze nieuwe variant, Pac Man 99, wordt er een combinatie van de klassieke Pac Man en een battle royale gerealiseerd! Dit nieuwe spel kan volledig gratis worden gedownload, uitsluitend voor Nintendo Switch online-leden. Verder kan het in de volgende talen worden gespeeld: Japans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Russisch, Chinees, Portugees en Engels.

Pac Man 99 bevat vele nieuwe mogelijkheden, zo kun je divers thema’s kopen om het uiterlijk van de game te personaliseren naar jouw wens, dit is op basis van Xevious, GALAGA, Dig Dug en meer. Er zijn in totaal twintig verschillende klassieke thema’s, deze veranderen niet alleen de graphics maar ook geluiden. De nieuwe opzet van een battle royale is wel het grootste verschil in vergelijking met de klassieke Pac Man. In de battle royale kun je tegen maar liefst 99 andere mensen gamen! Wanneer je als laatste overblijft in de game, kun je jezelf een Pac One noemen, de enige echte winnaar! Het is een zeer complex spel en dus, oefening baart kunst.

Nintendo Switch geheugenkaart – Online

Met Nintendo Switch Online kun je Pac Man 99 spelen. Dit spel is gemakkelijk op te slaan op jouw eigen Nintendo Switch geheugenkaart.

Om online te spelen heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en een Nintendo-account nodig. Ook heb je een stabiele internetverbinding nodig om gebruik te kunnen maken van de online modus op het spel.

Nintendo Switch geheugenkaart – Benodigdheden

De SanDisk Nintendo Switch geheugenkaart met 128 GB aan opslagcapaciteit. Genoeg om al jouw favoriete spellen op te slaan.

Om dit spel te kunnen spelen zijn er 2 specifieke producten nodig: een Nintendo Switch Online-lidmaatschap en een Nintendo Switch geheugenkaart!

  • Nintendo Switch Online-lidmaatschap

Om dit spel te kunnen downloaden uit de Nintendo Switch eShop heb je allereerst een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Deze kun je zeer gemakkelijk aanschaffen waardoor u hierna direct kunt beginnen met het spelen van je favoriete games!

  • Nintendo Switch geheugenkaart

Het spel neemt zoals eerder vermeld iets minder dan 1 GB in beslag. Dit klinkt dus als een klein spel, maar wanneer je al je favoriete spellen wilt kunnen spelen op je Nintendo Switch, loop je al gauw tegen het probleem aan met betrekking op de beperkte opslag op het interne geheugen van de Nintendo Switch. Deze bedraagt namelijk maar 32 GB. Wanneer je een fanatieke gamer bent die veel spellen speelt en alle spellen georganiseerd wilt hebben op 1 punt, is de aanschaf van een Nintendo Switch geheugenkaart zeer aan te raden. Door een Nintendo Switch geheugenkaart kun je al jouw favoriete spellen naar elke plek meenemen en spelen!

Nintendo Switch geheugenkaart – Productspecificaties

SpelmodusSingle- en multiplayer
Beschikbare talenJapans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Russisch, Chinees, Portugees en Engels
PEGI leeftijd3 jaar
OntwikkelaarBANDAI NAMCO Entertainment
Releasedatum7 april 2021
SysteemNintendo Switch
GenreArcade
Grootte spel796 MB

Pac Man 99 is dus een verbeterde versie van de klassieke variant. Het is een uitdagend spel doordat je het telkens met 98 andere personen opneemt over de gehele wereld! Echter is het van belang om gebruik te maken van een Nintendo Switch geheugenkaart om zowel dit spel, als al je andere favoriete games te kunnen opslaan op één centraal punt!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.