Super Mario Party, nu op de Nintendo Switch!

De nieuwe game Super Mario Party voor de Nintendo Switch!

Nintendo heeft weer goed z’n best gedaan met het uitbrengen van Super Mario Party voor de Nintendo Switch. Er zijn namelijk flink wat nieuwe dingen toegevoegd aan het spel, het bevat onder andere nieuwe strategische elementen! Ben jij een echte Mario liefhebber, dan is deze game wellicht wat voor jou om te downloaden op jouw Nintendo Switch geheugenkaart.

Naast dit nieuwe spel, is er onlangs een echte blikvanger uitgebracht voor de Nintendo Switch! Benieuwd welk spel dit is? Lees dan een ander artikel.

Super Mario Party – Het spel Super Mario Party

Een bovenaanzicht van het bordspel waar Super Mario Party plaatsvind op de Nintendo Switch.

7 april 2021 is er een geheel nieuw concept ontstaan van een bordspel, Super Mario Party. Deze game is ontwikkeld door het welbekende Nintendo en was per direct beschikbaar voor de gamers op de Nintendo Switch. Deze game bevat ontzettend veel minigames met iconische personages. Het spel begint met het rollen van een dobbelsteen, waarna de race van start gaat. Elk vakje bevat een actiepunt, wat een minigame kan zijn. Degene die aan het einde van de race de meeste sterren heeft, heeft gewonnen en is dus de winnaar. De sterren kunnen worden verkregen door het spelen van de minigames in Super Mario Party! Ten slotte, het spel kan met maximaal 4 spelers worden gespeeld, net als bij de andere bordspellen.

Super Mario Party bevat vele spelborden, waarvan enkele voorbeelden zijn: Whomps Dominodomein, De mijn van King Bob-omb, Fruitparadijs en Kameks gouden toren. Omdat er zoveel keuze is, kan er veel worden afgewisseld om zo de game ultiem te blijven beleven!

Super Mario Party – De welbekende personages

De meest bekende personages van de game Super Mario op de Nintendo Switch.

Bij Super Mario Party is er de keuze om voorafgaand aan de race te kiezen tussen maar liefst 20 personages uit de wereld van Mario. Elk van deze personages hebben een eigen dobbelblok om het zo te personaliseren. Kies dus jouw favoriete personage van Super Mario Party op de Nintendo Switch en win de race tegen je vrienden! Een goede strategie is het halve werk, ga deze strategische strijd dus aan!

Nintendo Switch geheugenkaart – Beschikbare spelstanden

Een level van een bepaalde speelstand met Super Mario Party op jouw Nintendo Switch.

Bij de Super Mario Party zijn er meerdere standen beschikbaar. Zo heb je een stand waarbij je online kunt spelen, waarbij een internetverbinding en een online lidmaatschap noodzakelijk zijn. Naast deze stand kun je ook de party- en partnerparty standen uitproberen met Super Mario Party op jouw Nintendo Switch. Voor de multiplayer stand heb je verder ook, per speler, een controller nodig. Omdat er zoveel standen zijn raak je niet snel uitgespeeld en kun je het tegen iedereen opnemen!

Nintendo Switch geheugenkaart – Wat heb je precies nodig?

Een Nintendo Switch geheugenkaart 128 GB.

De nieuwe Super Mario Party is 2,88 GB groot en is relatief gezien een groot spel. Dit wordt alleen maar benadrukt door het feit dat het interne geheugen van jouw Nintendo Switch slechts 32 GB bevat. Maar toch wil je al jouw favoriete spellen blijven spelen op de Nintendo Switch. Hiervoor is een bijpassend product op de markt gebracht, te weten de Nintendo Switch Geheugenkaart. Deze is beschikbaar in capaciteiten startend bij 64 GB tot en met maar liefst 1 TB! Zo kun je al jouw games blijven spelen zonder dat je tegen problemen met je geheugencapaciteit aanloopt.

Verder heb je ook nog een betaald online lidmaatschap nodig om Super Mario Party online te kunnen spelen. Deze kosten zijn zeer beperkt en, mijns inziens ook, zeker waard, meer hiervan kun je op de website van Nintendo zelf vinden. Wanneer je de multiplayerstand wilt uitproberen met jouw vrienden, heeft iedere speler een compatibele controller nodig om de strijd aan te gaan.

Nintendo Switch geheugenkaart – Relevante specificaties

SpelmodusSingle- en multiplayer
Grootte spel2,88 GB
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees
OntwikkelaarNintendo
Releasedatum7 april 2021
SysteemNintendo Switch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.