Among Us, nu op de Nintendo Switch!

Among Us op jouw Nintendo Switch. Speel het met je vrienden en sla de game op, op je eigen Nintendo Switch Micro SD kaart!

Among Us is één van de meest populaire games van dit moment en is de meest gespeelde game ooit! Voor elke gamer dus het proberen waard. Speel het met je beste vrienden of met andere mensen over de hele wereld en probeer erachter te komen wie de “imposter” is. Kortom, een zeer leuke multiplayer game om op je Nintendo Switch geheugenkaart te zetten!

Een ander online spel dat zeer avontuurlijk is, is de game Pac Man 99. Hierover lees je meer in een ander artikel!

Among Us

De Nintendo Switch met Among Us. Een game dat gemakkelijk op te slaan is op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

Among Us, de meest gespeelde game ooit, is op 15 december in 2020 op de markt geïntroduceerd voor de Nintendo Switch. Echter bestaat deze game al sinds 2018 en is in 2020 pas een echte hype geworden. De ontwikkelaar van deze game is het bedrijf Innersloth en hebben ook de games Dig 3 China en The Hendry Stickmin ontwikkeld. Blijvend bij Among Us, deze is te koop in de Nintendo eShop voor slechts 5 euro en is in de volgende 10 talen beschikbaar: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees en Russisch.

De game is een redelijk klein spel op het gebied van opslag. Het neemt namelijk 518 MB in beslag op het interne geheugen van de Nintendo Switch. Dit klinkt als een kleine hoeveelheid, echter is niet het geval!

Nintendo Switch micro SD kaart – Online

Het spel Among Us, dat is opgeslagen op een Nintendo Switch micro SD kaart.
De spelers bevinden zich nu in de laad ruimte.

Je kunt deze game spelen met 4 -10 spelers, het is dus mogelijk om dit te spelen met je hele vriendengroep. Ongetwijfeld wordt het een gezellige avond met veel spannende momenten. Echter om dit spel te kunnen spelen, moet je een Nintendo Switch Online abonnement aanschaffen. Dit abonnement begint bij 3,99 euro per maand. Ook kun je ervoor kiezen om te betalen voor een periode van 3 maanden, dit kost 7,99 euro. Voor een heel jaar betaal je 19,99 per jaar! Hierna kun je direct beginnen met het spelen van deze uitdagende game!

Er kan worden samengespeeld met andere Switch-bezitters, maar ook met gamers op andere platformen, denk hierbij aan PC- en mobiele telefoongebruikers.

Nintendo Switch micro SD kaart – Benodigdheden

De SanDisk Nintendo Switch micro SD kaart met 256 GB aan opslag.

Voor dit spel komen er 2 noodzakelijke producten bij kijken. Namelijk een Nintendo Switch Online abonnement en een Nintendo Switch micro SD kaart.

  • Nintendo Switch Online abonnement

Om Among Us te kunnen spelen heb je zo’n abonnement nodig. Zonder dit bijproduct kun je deze game niet met al je vrienden spelen.

  • Nintendo Switch micro SD kaart

Zoals net vermeld neemt deze populaire game 518 MB (0,518 GB) in beslag op het interne geheugen van de Nintendo Switch. Is het dan wel nodig om een Nintendo Switch micro SD kaart aan te schaffen? Ja zeker! Omdat het spel 518 MB in beslag neemt, neemt het de voordelen met een Nintendo Switch micro SD kaart niet weg. Wanneer je namelijk veel games speelt, is het handig om deze op één centraal punt te hebben om altijd te kunnen spelen. Ook hoef je bij de aanschaf van dit product niet meer na te denken of je genoeg ruimte hebt om je nieuwe favoriete game te downloaden!

Nintendo Switch micro SD kaart – Productspecificaties

SpelmodusMultiplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch
PEGI Leeftijd7 jaar
OntwikkelaarInnersloth
Releasedatum15 december 2020
SysteemNintendo Switch
GenreCommunication, Party, Multiplayer
Grootte spel518 MB

Among Us is dus een zeer populaire game dat je met veel vrienden kunt spelen! Echter komen er meerdere producten bij kijken om het optimale uit deze game te halen. Na deze aankoop, kun je direct beginnen met spelen en leuke momenten te beleven met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.