NIEUW: Mario Golf Super Rush – Nintendo Switch

Mario Golf Super Rush waarbij Mario zelf aan het golfen is. Op 25 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Met Mario Golf kun jij altijd met jouw favoriete personage de golfbaan op om jouw golf vaardigheden verder te verbeteren! Speel tegen je familie, vrienden of online, om zo de ultieme winnaar te worden in Mario Golf.

Na een paar potjes golfen zin om in de rol te duiken van een echte detective, lees dan ook een ander artikel!

Mario Golf Super Rush op jouw Nintendo Switch

Mario Golf: Super Rush is op 25 juni beschikbaar voor jouw Nintendo Switch!

Mario Golf Super Rush is misschien wel het ultieme spel om sport met plezier te combineren. Het spel is zo in elkaar gezet dat het door zowel jong als oud kan worden gespeeld. Dit komt doordat de besturing erg eenvoudig is. Je start met het kiezen van je eigen personage en golfbaan, daarna kan de wedstrijd beginnen. De Joy-Con-controller moet je vast houden net als je een golfclub vasthoudt,  vervolgens richt je waar je de bal heen wilt slaan en maak je de beweging van een echte golfer. De personage op jouw scherm (van bijvoorbeeld de Nintendo Switch) zal al jouw bewegingen volgen en dus nadoen. Sla de golfbal door of over alle hindernissen heen met bijvoorbeeld een backspin of topspin en wellicht sla jij wel je eerste hole in one!

Je kunt je concurrenten voor blijven door telkens nieuwe clubs en outfits te kopen, dit kan worden betaald door de beloningen, die je door de toernooien overwinningen krijgt. Door veel te oefenen zal niet alleen jouw eigen skills van golfen worden verbeterd. Maar ook zal het niveau van jouw personage toenemen.

Mario Golf Super Rush – De Personages

Alle personages van Mario Golf Super Rush die je kunt spelen om mee te gaan golfen op jouw Nintendo Switch.

In het spel kun jij je eigen personages uitkiezen waarmee jij wilt gaan golfen tegen je tegenstander. Er is veel keuze, alle personages zijn te zien in de afbeelding hierboven. In deze lijst zitten dus vele bekende personages bij zoals Mario, Luigi en Yoshi. Het personage waarmee jij gaat golfen kun je zelf continue aanpassen, door bijvoorbeeld jouw personage meer slagkracht te geven of de ren snelheid te verhogen. Train jouw Mii personage dus op de manier die jij wilt.

Mario Golf Super Rush – De diverse Golfbanen

Binnen Mario Golf kun je zelf kiezen uit diverse golfbanen, waarop je de strijd wilt aangaan met je tegenstanders. Deze banen verschillen aanzienlijk op het gebied van thema, hoogte en vorm. Dit allemaal om de ideale en echte beleving mee te geven aan de spelers. Een paar voorbeelden van golfbanen waaruit je kunt kiezen met Mario Golf zijn: Greenweiden, Keivallei, Zachte Zanden en Wildwoud. Probeer ze allemaal dus uit om jouw eigen favoriete baan te kiezen.

Nintendo Switch geheugenkaart – Downloaden

De Nintendo Switch geheugenkaart waarop je Mario Golf kunt downloaden. Deze geheugenkaart heeft een opslag van 256 GB.

Heeft deze blog jouw interesse getrokken of ben je benieuwd geworden naar de ervaring van Mario Golf op de Nintendo Switch? Dan kun je deze game vanaf 25 juni 2021 downloaden op jouw Nintendo Switch. Voor de online opties heb je echter wel een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig, deze is eenvoudig aan te schaffen. Verder is Mario Golf Super Rush relatief gezien een kleiner spel in vergelijking tot spellen als Fortnite of Just Dance. Desniettemin neemt het spel toch 2,93 GB in beslag. Wanneer je veel games wilt downloaden of al speelt op jouw Nintendo Switch, is het belangrijk om voldoende opslag capaciteit te hebben om probleemloos door te blijven gamen. Daarom is de aanschaf van een Nintendo Switch geheugenkaart zeer aan te raden. Deze gaming geheugenkaart is in diverse opslagcapaciteiten beschikbaar. En zal dus ervoor zorgen dat jij al jouw games kunt blijven updaten/downloaden/spelen.

Nintendo Switch geheugenkaart – Productspecificaties

SpelmodusMultiplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees
PEGI Leeftijd3 jaar
OntwikkelaarNintendo
Releasedatum25 juni 2021
SysteemNintendo Switch
GenreSport en Avontuur
Grootte spel2,93 GB

Deze game komt dus op 25 juni 2021 uit, zorg voor de juiste voorbereidingen zoals een Nintendo Switch geheugenkaart om er zeker van te zijn dat jij deze game direct kunt downloaden en spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.