Begin de strijd met Mario + Rabbids Kingdom Battle op de Nintendo Switch!

Mario + Rabbids Kingdom voor de Mario liefhebbers voor de Nintendo Switch

Mario + Rabbids Kingdom Battle is sinds eind 2017 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en werd direct goed verkocht. Wil jij ook de strijd aan gaan met de Rabbids in een supergrote wereld waarbij strategie centraal staat, twijfel dan niet en lees verder!

Ben jij, net als ik, een echte Mario liefhebber? Dan kun je ook golf spelen met Mario en zijn vrienden spelen! Lees dit in een gerelateerd artikel.

Nintendo Switch – Beleef het avontuur met Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle voor de Nintendo Switch.

Komen de vijanden achter jou aan? Geen zorgen, met de superhandige gids kun jij alle Rabbids aan en zul jij hen een lesje leren! De strijd kan gaan beginnen na het lezen van de verschillende maar simpele gevechtsregels waar jij je aan moet houden. De Rabbids zitten door de map heen verspreid en verstopt. Het is aan jou hoe je het wilt gaan aanpakken, bedenk dus je eigen strategie om de Rabbids uit te schakelen. Maar pas op, ook zij kunnen schieten. Wees dus op je hoede en probeer alle schoten te ontwijken om vervolgens zelf je slag te slaan. Wanneer je vaker tussen de ogen van de Rabbids schiet, kun je jezelf een echte sluipschutter noemen.

Binnen Mario + Rabbids Kingdom Battle zul je leuke puzzels spelen en vijanden gaan verslaan in een reusachtige wereld. De personages hebben allen andere skills waarmee jij de strijd kunt aangaan met de Rabbids. De skills, ofwel vaardigheden, kun je in loop van de game ontwikkelen waardoor jouw personage sterker wordt dan je kunt bedenken! Deze skills kunnen dus een groot voordeel opleveren tegenover de rest, echter moeten deze wel op de juiste manier worden ingezet.

Nintendo Switch – De spannende duels

Mario + Rabbids Kingdom Battle waarbij jij het opneemt tegen Rabbids op de Nintendo Switch.

Jij bestuurt in de game een team van 3 personages, om zo de spannende uitdagingen aan te gaan. In deze game kunnen Mario en andere personages zelfs bijzondere wapens gebruiken om zo de duels aan te gaan met de tegenstanders en eindbazen. Het is aan jou om de personages te verplaatsen in de reusachtige wereld, waarbij veel komt kijken. De gevechten kunnen zowel op lange afstand als dichtbij plaatsvinden. Om deze gevechten aan te gaan kun je je eigen personage aankleden met allerlei spullen, zo kun je bijvoorbeeld alleen al een keuze uit honderden verschillende wapens! Verder staat de strategie centraal, stippel je aanpak zo vernuftig uit om je vijand slimmer af te zijn. Zo kun je onder andere gebruik maken van de grote map en objecten om achter te schuilen.

Nintendo Switch micro SD kaart – Mario

Mario + Rabbids Kingdom Battle met 3 Nintendo Switch geheugenkaarten.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is dus een avontuurlijke game voor jouw Nintendo Switch. Alleen hoe kun je deze game nu het beste downloaden voor de Nintendo Switch? Het is een zeer gemakkelijk proces, waarbij de aanschaf van een Nintendo Switch micro SD kaart wel van belang is. Met een Nintendo Switch micro SD kaart kun je namelijk zoveel spellen spelen als jij wilt! Ben jij een echte fanatieke gamer, koop dan een geheugenkaart met een hoge opslagcapaciteit, zoals de 512GB. Speel je niet zoveel spellen maar vind je het wel leuk om te doen, dan raad ik je aan om een Nintendo Switch micro SD kaart aan te schaffen met een lagere opslagcapaciteit, bijvoorbeeld 64GB.

Nintendo Switch micro SD kaart – Productspecificaties

SpelmodusSingleplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch, Chinees
PEGI Leeftijd7 jaar
OntwikkelaarUbisoft 
Releasedatum29 augustus 2017
SysteemNintendo Switch
GenreAvontuur
Grootte spel2,98 GB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.